Web Design

Gebruiksvriendelijke websites die u meer klanten opleveren.

website laten maken?

Het maken van interactieve, betaalbare websites die er goed uit ziet op elk apparaat, dat is waar Robusmedia elke dag naar streeft. Of je nu een eenvoudige starterswebsite nodig hebt, of een professionele website wilt laten maken die opvalt tussen de miljoenen bestaande websites, én tegelijk ook effectief voor klanten zorgt, dan bent u bij ons aan het goede adres.

Al onze websites kan u overigens volledig zelf en uiterst gemakkelijk aanpassen en zelf beheren. Geen dure facturen meer dus van webdesignbureau’s voor een simpele aanpassing. Vanzelfsprekend staan wij onze klanten steeds te hulp, indien nodig.

Verander uw bezoekers in klanten

In deze moderne tijden is de website van uw bedrijf hét belangrijkste communicatiemodel.  Het is belangrijk dat bezoekers in één enkele oogopslag zien wat uw onderneming aan te bieden heeft, waar het voor staat, en het nodige vertrouwen uitstraalt. Daarnaast moet het uiterst simpel zijn voor de potentiële klant om met u te kunnen contacteren en de benodigde offerte of informatie aan te vragen.

wat kost het om een website te laten maken?

We hebben voor uw gemak 3 Webdesign pakketten gemaakt, die vindt u HIER terug.
Elke website wordt steeds op maat gemaakt, en de prijs van een website kan verschillen naargelang wat uw wensen zijn. Dit kan zelfs goedkoper zijn dan de vermelde prijzen op onze ‘Tarieven’ pagina.

Ook de prijs van een webshop / E-Commerce website kan enorm variëren. Prijzen voor een WebSHOP starten vanaf €879.

Aangezien wij ons specialiseren in websites voor Autohandelaars, Immobiliën en Horeca, hebben wij 3 aparte pagina’s gemaakt met informatie en prijzen voor desbetreffende categorieën. Dit komt omdat we werken met zeer gebruiksvriendelijke en tijdwinnende programma’s zoals in een simpele klik uw wagens van Autoscout over te zetten op uw website. Of reserveringsformulieren voor Horeca-bedrijven.