Webdesign voor Autohandelaars

Een goede website toont meer dan uw voorraad

Responsive webdesign voor autobedrijven

Het grootste deel van de autokopers (Tot 95%!) oriënteert zich vooraf uitgebreid online. Daarna gaat het grootste deel hiervan uw website bezoeken via een tablet of mobiele telefoon. Een overzichtelijke en gebruikersvriendelijke weergave van uw aanbod wagens is dus van cruciaal belang op élk toestel.

Elke website die wij maken wordt volledig op maat uitgewerkt en er wordt nooit gebruikgemaakt van voorgemaakte templates. Wij garanderen dus steeds een unieke website op het wereldwijde web. Bij het maken van uw website houden wij ook rekening met uw huidige huisstijl, kleuren, logo en uw USP zodat u steeds de juiste klanten aantrekt.

~ Met trots kunnen wij zeggen dat u na enkele weken al verschil zal merken qua bezoekers op je website, én in je showroom.

Manueel of automatisch?

Je kan er ofwel voor kiezen om je wagens volledig zelf / manueel op je website te plaatsen, of om deze automatisch te synchroniseren met uw stock op autoscout. Door onze samenwerking met Autoscout24,  kan u ervoor kiezen om met een simpele klik de wagens van uw autoscout24 account te synchroniseren naar uw website. Dit kan u en/of uw verkopers dus énorm veel tijd besparen!

Ook het aanmaken van een overzichtelijke Facebookpagina waar uw voorraad wagens op terug te vinden is, kunnen wij aanbieden, met of zonder synchonisatie van uw website naar uw Facebookpagina.

En de prijs?

Prijzen zijn hetzelfde als die op de pagina met onze tarieven, echter vragen wij voor het automatisch synchroniseren een bijdrage vanaf €18/maand, deze bijdrage hangt af van het aantal wagens die u wilt synchroniseren..

U heeft al een website bij Autoscout of een ander webdesign bureau en wil deze laten veranderen?
Ook dit is absoluut geen probleem.

VRAAG NU UW WEBSITE AAN

Bel of Mail ons:

+32 476 598 793

Hello@Robusmedia.com

Deel dit op Sociale Media:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
E-mail
Share on linkedin
LinkedIn