Websites voor Horeca

Heerlijk-uitziende Websites die aanzetten tot bestellen of reserveren

Responsive webdesign voor hotels, restaurants en cafés

Horeca is een zeer verzadigde markt, en kan dus moeilijk zijn om als beginnende ondernemer te concurreren met andere, bekende zaken. Zélfs als uw onderneming reeds jarenlang bestaat, kan het nog steeds moeilijk zijn zonder een creatieve, slimme online aanpak.

Bij het bezoeken van uw website, moet men meteen zin krijgen om bij uw zaak te komen ontbijten, lunchen of dineren, door te werken met smaakmakende foto’s. Daarbij moet de website aanzetten tot -gemakkelijk- reserveren, bestellen en het bekijken van het menu. 

Elke website die wij maken wordt volledig op maat uitgewerkt en er wordt nooit gebruikgemaakt van voorgemaakte templates. Wij garanderen dus steeds een unieke website op het wereldwijde web. Bij het maken van uw website houden wij ook rekening met uw huidige huisstijl, kleuren, logo en uw Unique Selling Point.

~ Door onze Websites & Online Marketing zien al onze klanten binnen enkele dagen een verschil in klanten!

Informatie en Prijs

Webdesign voor Horeca dient minimum ons Professional-pakket te nemen. Zie “Onze Tarieven”. 

Vanaf nu kan u ook uw menu, suggesties, en andere pagina’s en/of foto’s gemakkelijk zelf aanpassen met ons simpel beheersysteem. Dure facturen van een webdesignbureau zijn vanaf nu uit den boze! Vanzelfsprekend staan wij steeds 24/7 klaar voor vragen en hulp.

=> Ook voor ondernemingen met een al bestaande website of webhost. Overzetting zonder verlies van huidige gegevens!

VRAAG NU UW WEBSITE AAN

Bel of Mail ons:

+32 476 598 793

Hello@Robusmedia.com

Deel dit op Sociale Media:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
E-mail
Share on linkedin
LinkedIn