Hello@Robusmedia.com

+32 476 598 793

Open Ma – Vr 10:00-19:00

Social Media Marketing

Minimum 1,5 Miljard Dagelijks Actieve Gebruikers. Social Media is een MUST voor elk bedrijf.

social-media

" We Don't Have a Choice on Whether we DO Social Media. The Question is how Well we Do it."

Onze Diensten op een Rijtje

Online Reputation Management

Jaren geleden was het internet helemaal anders. Bedrijven hoefden niet zo met hun potentiële klanten te engageren, of bang te zijn dat ze ergens een negatieve recensie zouden krijgen. De situatie is echter veranderd.

Hoe klein of groot uw bedrijf ook mag zijn, mensen praten over uw bedrijf! Één negatieve waardering kan ervoor zorgen dat uw potentiële klant toch voor de concurrentie kiest. Wij zorgen ervoor dat alles ivm uw bedrijf, online, positief gehouden wordt!

Influencer Marketing

Influencer Marketing… Al van gehoord? Zo niet, dan leren we u vandaag, met veel plezier, gratis iets bij.

Influencer marketing kun je eigenlijk zien als een verlengstuk van een PR-beleid. Je lift mee op de invloed en het bereik van ‘invloedrijke personen’, die jouw merk of product onder de aandacht brengen bij hun publiek.

Een publiek dat aansluit bij jouw doelgroep, en waarbij je die beïnvloeder eigenlijk als een brand ambassador inzet. Dat kan via verschillende kanalen – zowel online als offline – en in verschillende vormen.

Facebook, Instagram & Twitter Marketing

Sociale Media biedt veel geweldige kansen, maar er zijn veel kanalen die om de aandacht strijden, meestal op een verkeerde manier. Wij bouwen leuke campagnes voor uw volgers die relevant zijn voor uw bedrijf. Onderaan vindt u onze prijspacks. Liever iets op maat? Bel ons vrijblijvend!

Wist u trouwens dat hoe minder engagement (Likes, Comments, Shares, …) u krijgt op uw posts, aan hoe minder mensen (zelfs uw volgers!) Facebook of Instagram uw posts zal tonen? Geraak dus niet in deze gevaarlijke vicieuze cirkel!

Video Marketing

Video Marketing is Dé trend van 2018. En zeg nu zelf, lees je liever een artikel, of bekijk je liever een goed ineengestoken video? Instagram & Facebook stories doen het alvast een pak beter tegenwoordig dan de feed zelf. Zegt genoeg?

Zou U ook graag een promofilmpje van uw bedrijf hebben? Een professioneel in elkaar gestoken filmpje van hoe het er aan toe gaat in uw bedrijf? Met een video creeër je een sfeer die mensen écht doet kopen of langskomen.

Bel ons voor uw gratis Offerte.

Social Media Uitbesteden al vanaf €150 / Maand!

Hoeveel uren 'verspeel' jij aan uw sociale media? Zou het niet efficiënter zijn dit aan een professional over te laten? Dit kan al vanaf €150/Maand!

Vraag uw Gratis Offerte

Interesse in één van bovenstaande diensten? Had U graag een richtprijs geweten voor u met ons samenwerkt? Gelieve het formulier in te vullen, wij beantwoorden u zo snel mogelijk. Of Bel ons.

Googlebadge Robusmedia